Головні переваги м'ясних джерок або «чи варто їх їсти»?
Існує кілька категорій людей з різним ставленням до вживання м'ясних продуктів і безпосередньо м'яса. Одні абсолютно виключили такі зі свого раціону, інші приймають лише один його вид, наприклад, курятину або індичатину, треті їдять будь-які страви, в яких є м'ясо, навіть не питаючи про його різновиди.
Джерки власного виробництва в нашому Інтернет-магазині крафтових продуктів «Craft Food» — це чудова нагода поговорити про користь загалом і переваги саме в'яленого м'яса.
Декілька причин не відмовляти собі в задоволенні
Перша: м'ясо – це джерело тваринного білка, без якого неможливо уявити міцне і сильне тіло. Це будівельний матеріал, що становить багато типів тканин організму. Протеїн вважається ключовим компонентом процесу вироблення енергії, яка підвищує працездатність людини. Також він важливий під час занять спортом, нарощуванні м'язової маси. Необхідно пам'ятати, що тваринний білок, тобто м’ясний, також позитивно впливає на більшість процесів, що відбуваються всередині організму та функціонування внутрішніх органів. У цьому він перевершує у багато разів усі рослинні білки.
Друга: м'ясо є головним твердим постачальником у кров такого мікроелемента як залізо. При регулярному вживанні сушеного-в'яленого м'яса можна помітити, як значною мірою покращується концентрація уваги, додаються сили, з'являється свіжа енергія, а в перспективі, знижується частота простудних і вірусних захворювань. Відбувається останнє за рахунок зміцнення імунітету на тлі нормального стану крові, зокрема її показника гемоглобіну.
Третє: наявність у м'ясі поживних речовин зводить цей продукт у розряд необхідних та обов'язкових для вживання тим, хто веде активний спосіб життя, підтримує гарні форми тіла, займається спортом (як професійно, так і аматорськи), піклується про своє здоров'я. Крім вищезгаданих протеїну та заліза, у м'ясі міститься цілий ряд вітамінів (вся група В, А, Д, Е, РР і так далі), важливі мінеральні речовини (таурин, цинк, мідь, кальцій, інші), насичені жирні кислоти (незамінні складові для роботи серцевого м'яза).
Реальна райська насолода
Так-так, є ще одна причина, яка для багатьох вважається найголовнішою. Це смак м'яса. Тушковане, варене, смажене – смачно все. Але з в'яленими джерками не зрівняється ніщо. Вони і відмінна закуска до благородного вина, популярного пива, і чудовий ситний корисний перекус під час шкільної перерви, і поживний обід в офісі, в розпал робочого процесу.
Широкий вибір власних виробів ми пропонуємо в нашому інтернет-магазині. Тут ви зможете обрати на свій смак курячі, свинячі чи яловичі джерки за доступною вартістю, оформити замовлення. Ми гарантуємо висококласний сервіс обслуговування, свіжість, натуральність будь-якого із замовлених продуктів, швидку доставку в будь-який регіон України.
Залиште відповідь Скасувати відповідь